Verzending & levering

FAQ

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten binnen nederland bedragen 2 euro.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

De levertijd duurt meestal 1 tot 3 dagen in Nederland.

Kan ik mijn product retour zenden?

Terugsturen is binnen 14 dagen mogelijk door een mailtje naar info@greensucker.nl te sturen met vermelding van je ordernummer. Vanwege hygiëne is retourneren alleen mogelijk wanneer de verzegeling op het product niet doorbroken is. Retourkosten zijn voor eigen rekening.

Ik heb mijn product niet ontvangen?

Wat vervelend! Stuur ons een mail naar info@greensucker en dan kijken we er samen even naar.

Diverse vragen

Hoe maak ik mijn rietjes schoon?

Je krijgt een gratis schoonmaakborsteltje bij je bestelling, hiermee kun je gemakkelijk met warm water de binnenkant van de rietjes schoonmaken. Ze kunnen ook in de vaatwasser, maar dan is het mogelijk dat ze na vele wasbeurten verkleuren. Daarom raden wij aan ze met de hand te wassen.

Kan ik ook 1 rietje kopen?

Wij verkopen op dit moment alleen setjes van 4 rietjes. Wanneer je maar 1 rietje wil kun je ervoor kiezen om 1 setje te delen met familie of vrienden.

Kan ik de rietjes ook in een fysieke winkel kopen?

Wij zijn een webshop en verkopen onze producten online. Wel kun je terecht bij verschillende ondernemingen waar onze rietjes liggen. Je kunt bijvoorbeeld terecht bij: Puur geknipt in Dordrecht, Praktijk voor huidverbetering Jolanda Dijkman. Houd onze instagram hiervoor in de gaten. Ook kun je wanneer je in de buurt woont van Bruinisse of Burgh-Haamstede het product komen ophalen zonder verzendkosten

Verkopen jullie ook duurzame rietjes aan horeca?

Uiteraard verkopen we ook aan de horeca. Korting bij aankoop van grote(re) hoeveelheden is bespreekbaar. En voorraad is ook aanwezig. 


Social

Contact

Service

Als je een vraag hebt horen wij het graag. Stuur ons een mail naar: info@greensucker.nl    

Algemene voorwaarden

Privacy

FAQ

Verzending & retour

Horeca